Hírek, aktualitások

Újra találkoztunk! 2020. június 16. 19:00 Újra találkoztunk!

Újra találkoztunk! A Savaria Lions Club tagsága még óvatosan, de személyes találkozás keretében beszélte meg az újraindulás feladatai. Megbeszélték többek között a konvención képviselendő céljaikat és meghatározták a 2019-2020 Lions év utolsó jószolgálati programját a Vakok és Gyengén látók támogatását.

bővebben arrow_forward
„Együtt Élünk” 2019 2019. november 30. 21:00 „Együtt Élünk” 2019

„Együtt Élünk” 2019. A Szombathelyen tevékenykedő segítő szervezetek minden évben egy teljes hetet szánnak bemutatni munkájukat. Az egyhetes rendezvényt egy fantasztikus családi nap eseménysorozata zárta. A Savaria Lions Club az idei rendezvényen bemutatta új egészséges életvitelre és megelőzés fontosságára figyelő programját.

bővebben arrow_forward
Budapesten járt a Savaria LC 2019. október 19. 10:00 Budapesten járt a Savaria LC

Budapesten járt a Savaria Lions Club tagsága, családtagokkal és leendő klubtagokkal egy 40 fős Lions társaság érkezett a magyar fővárosba. Megismerkedhettek többek között a Lions központi épületével, Keys Mária I. Alkormányzó asszony bemutatta az iroda működését és ismertette miben lehet az a tagság szolgálatára.

bővebben arrow_forward
Átadásra került a „Lions Liget” 2019. május 31. 13:00 Átadásra került a „Lions Liget”

2019. május 31-én, pénteken átadásra került a Lions Liget Szombathelyen. 60 vendég és lakó, feltűnően nagy sajtó és TV érdeklődés mellett a Savaria Lions Club elnöke, Rácz István Lion átadta használatra a megvalósult létesítményt. Az intézet lakói kedves műsorral köszönték meg a régi álmuk megvalósulását.

bővebben arrow_forward
Lions Liget alakult Szombathelyen 2019. május 02. 13:00 Lions Liget alakult Szombathelyen

Az országos Lions Nap időpontjára időzítette a Savaria Lions Club a Lions Liget kialakítását. A klub és a Vas Megyei Szakosított Szociális intézet kapcsolata már közel húsz éves, itt végzik a legtöbb támogatási munkát, mivel itt összpontosul mind az a terület, ami jól összefügg a Lions világával.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba