Hírek, aktualitások: Általános

PRO VOLUNTARIUS DÍJ 2021. november 25. 14:00 PRO VOLUNTARIUS DÍJ

PRO VOLUNTARIUS DÍJ - Miniszteri elismerésben részesült a Savaria Lions Club. 2020-ban a díj átvételét a pandémia nem tette lehetővé, idén pedig ismét közbeszólt a vírushelyzet, így a futár vitte házhoz a klub díját, 30 éves fennállásuk elismeréseként!

bővebben arrow_forward
Kezdünk! 2021. április 30. 19:00 Kezdünk!

A Savaria Lions Club a hosszan elhúzódó járványhelyzet és a sok online klubülés után bizakodó, április végén végre ismét személyes találkozó keretein belül tudták átbeszélni a jövőre vonatkozó terveket, feladatokat. Remélhetőleg májusban ismét elindulhat a szolgálat!

bővebben arrow_forward
Savaria Lions Club - Emlékeztünk 2020. november 03. 19:00 Savaria Lions Club - Emlékeztünk

Nehéz időszakot élünk! A Savaria Lions Club rendhagyó klubülést tartott az emlékezés jegyében, mely lehetőséget teremtett arra, hogy átgondolják 30 éves történetüket. A tagok dr. Szerdahelyi András alapító elnök sírjánál találkoztak, koszorúztak és gyertyagyújtás után beszélgettek a legemlékezetesebb klub eseményekről.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba