Hírek, aktualitások: Események

Az emlékezés lángja! 2021. december 31. 23:00 Az emlékezés lángja!

Közös gyertyagyújtásra hívunk minden Lions társunkat otthonában. Az eltávozóban lévő év mérhetetlen sok fájdalmat okozott hazánkban és szerte a világban. Az évet záró időpont előtt egy kis időre álljunk meg emlékezve a járvány áldozataira, 2021.12.31. 23 időpontban!

bővebben arrow_forward
Zóna értekezlet Szombathelyen 2021. október 09. 16:00 Zóna értekezlet Szombathelyen

2021. október 9-én, Szombathelyen találkoztak Lions Clubok Magyarországi Szövetsége 3. zónájához tartozó clubok vezetői. A zóna 9 lions klubot foglal magába, melyek összesen 246 főt számlálnak. A zónaértekezleten számos témát érintettek, többek között szó volt a pandémia utáni Lions életről is.

bővebben arrow_forward
Közös Erővel! 2021. március 17. 18:00 Közös Erővel!

Közös Erővel! Szövetségünk a 2020-2021 Lions évben úgy döntött, segíti a Clubok jószolgálati munkáját támogatási pályázat segítségével. A Savaria Lions Club a Vakok és Gyengénlátók Vas Megyei Egyesülete klubjának mosdó felújításához kért támogatást.

bővebben arrow_forward
Átadásra került a „Lions Liget” 2019. május 31. 13:00 Átadásra került a „Lions Liget”

2019. május 31-én, pénteken átadásra került a Lions Liget Szombathelyen. 60 vendég és lakó, feltűnően nagy sajtó és TV érdeklődés mellett a Savaria Lions Club elnöke, Rácz István Lion átadta használatra a megvalósult létesítményt. Az intézet lakói kedves műsorral köszönték meg a régi álmuk megvalósulását.

bővebben arrow_forward

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba