Együtt Élünk 2024

Együtt Élünk 2024

11. alkalommal kerül megrendezésre 2024.10. 14-18 között az „Együtt Élünk” rendezvény sorozat az Agora Saváriában.

Minden nap városunk iskoláinak tanulói ismerkednek meg a vakok és gyengénlátók életével.

A kezdés, emlékezés a „Fehér Bot” napjára.

A Savaria Lions Club nevében Helen Keller idézettel köszöntöttem a részvevőket.

„Életünknek vörös betűs napjai azok, amelyeken olyan emberekkel találkozunk, akik lelkesíteni tudnak, mint valamely hatásos költemény, olyanokkal, akiknek kézszorításából őszinte rokonszenv érzik, akinek édes és gazdag kedélye a mi sóvárgó és türelmetlen lelkünkbe isteni megnyugvást lehel. A sok baj, izgalom, fáradság, amiben majdnem elmerültünk, eltűnik, mint valamely kellemetlen álom és fölébredve új szemmel nézzük, új füllel hallgatjuk Isten valódi világának szépségét és összhangját. Azok a komor és lehetetlennek látszó dolgok, amelyekkel minden nap találkozunk, egy pillanat alatt derült reménységgé változnak át.”

A képek jól megmutatják a rendezvény hangulatát.

Köszönet Kopcsándi Gyulának a képekért. Fotós barátunk a Lions V.4-ek nemzetközi kapcsolat rendszerének díjnyertes fotósa.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Savaria Lions Club

Adószámunk:
18886418-1-18
Számlaszám:
11600006-00000000-41508811

cím: 9700 Szombathely,
Fábián Gyula utca 24

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba