„Let Solidarity Win” Lech Walesa Lengyel Lions társaink érkeztek Szombathelyre

„Let Solidarity Win” Lech Walesa

A V4 Lions kapcsolatrendszer keretében Lengyel Lions társaink Gdansk- Bécs-Milánó 1039 kilométeres szolidalitás futása Szombathelyre érkezett.

Boronkay Gusztáv 2019-2020 Lions kormányzó vezetésével végzett hosszú és gondos előkészítés után Magyarországra érkezett a Lech Walesa szolidalitás üzenetét közvetítő Lions futó csapat.

A Lions társaink a Milánói Lions világtalálkozóra való figyelem felhívás mellett gyűjtést szerveztek a gyermekek jóbb életkörülményeinek megteremtésére.

Boronkay Gusztáv kormányzó és a Soproni Lions Club Fertődnél köszöntötte a Magyarországra érkező Lengyel Lions társainkat. Egy rövid pihenő után közösen futottak a magyar és a lengyel Lions barátok.

Délután érkeztek meg Szombathelyre a Herényiek házához.

„Let Solidarity Win” Lech Walesa

„Let Solidarity Win” Lech Walesa
Lengyel Lions társaink érkeztek Szombathelyre

Itt Koczka Tibor Szombathely városának alpolgármestere Boronkay Gusztáv kormányzó a Savaria Lions Club tagjai és a Szombathelyi Futó klub lelkes csapata köszöntötte őket.

Egy kis pihenő üdítők és mez váltás után az alpolgármester vezetésével öt kilométeres futás indult a történelmi belvároson keresztül a Polgármesteri Hivatal elé.

17 órakor érkeztek meg a Városháza elé, ahol Dr. Puskás Tivadar Szombathely polgármester fogadta Őket.

Hangulatos flash mob jazz zene szólt a befutás alatt a Lamantin tábor zenészeinek köszönhetően.

Polgármesteri köszöntő után a lengyel Lions társaink átadták a Szombathely polgármesterének Lech Walesa levelét a szolidalitás fontosságáról.

Egy kis beszélgetés, hangulatos vacsora és az éjszakai pihenés következett.

Már utón vannak Milánó felé.

Jó és eredményes utat kívánunk!

Szép napunk volt!!

Köszönet Szombathely.

 

 

Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Savaria Lions Club

Adószámunk:
18886418-1-18
Számlaszám:
11600006-00000000-41508811

cím: 9700 Szombathely,
Fábián Gyula utca 24

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba